Liefste vrijwilliger,

 

De nieuwe moniweb is voorgesteld op de animatorenraad, dus hoog tijd om iedereen kort op de hoogte te houden. De moniweb is in volle ontwikkeling, maar we willen jullie graag al op een aantal dingen wijzen.

Ten eerste willen we nogmaals benadrukken dat het erg belangrijk is dat je al je persoonlijke gegevens juist invult. Zonder juiste gegevens kan er géén vrijwilligerscontract opgemaakt worden, kan er niet worden overgegaan tot uitbetaling van de onkostenvergoeding, enzovoort. Klik dus als de bliksem op 'mijn gegevens', en bewerk je profiel. Eens dat gebeurd is, kan je bij bevestigde kampen alle contracten terugvinden. Deze kan je online tekenen. Pas als je contract getekend is, en je goed gedrag en zeden binnen is, kan een onkostennota gemaakt worden na je kamp.

Nu de kampplanning online staat, zijn de meeste draaiboeken ook af. Enkel voor enkele nieuwe kampen wordt nog een draaiboek gemaakt. Wacht nog even af, en dan krijg je het draaiboek binnenkort wel te zien. Je kan ze terugvinden onder 'downloads', 'animatoren' en dan draaiboeken.

Onder moniweb leden kan je alle nodige contactgegevens terugvinden van al je mede-animatoren. Als er niets terug te vinden is, wil dat zeggen dat het profiel van je mede-animator nog niet compleet is. Spoor dus zeker iedereen aan alles in te vullen. Je vindt zowel het e-mailadres als het telefoonnummer van je mede-animatoren terug.

Onder 'mijn gegevens' vind je een tabblad Activi. Daar kan je een afschrift terugvinden van je activi vanaf januari. Als je wil weten waar je activi naar toe zijn gegaan voor januari, kan je altijd mailen naar animatoren@activak.be.

Wil je niet wachten tot de zomer, maar je toch al helemaal voorbereiden voor een knal-week?

Ga dan naar de youtube pagina van Moniwerking Activak, en oefen alvast de kampdans!

Vragen: animatoren@activak.be is het adres.

Het Activak-team

 

Nieuwe moniweb
Logo
Back to Top